100% Graniethard bewijs: Jasper Steringa is ONSCHULDIG (Update: Reactie advocaat Jasper)

Ja, u leest het goed: Jasper Steringa is NIET de moordenaar van Marianne Vaatstra. Laat dit maar even op u inwerken……. U heeft op deze blog het bij wet verboden dagboek van de moeder van Marianne Vaatstra kunnen downloaden en kunnen lezen (Deel 1 en Deel 2). Indien u dit al gedaan heeft dan weet u dat er veel mis is in de zaak rondom de moord op Marianne Vaatstra. Iedereen voelt op zijn klompen aan dat er iets niet klopt. Ondanks dat er veel onafhankelijke onderzoekers al 15 jaar proberen de vinger op de zere plek te leggen en ik wel voelde, ja bijna zeker wist, dat Jasper Steringa de moordenaar niet kan zijn, heb ik nooit met zekerheid durven te beweren hoe het wel is gegaan. In één van mijn eerste blogs schreef ik al over de onmogelijkheden in het requisitoir van Henk Mous tegen Jasper Steringa. Maar goed dat blijft natuurlijk gelul in de ruimte zolang er geen overtuigend bewijs is dat het anders is gegaan. Welnu daar is deze week definitief een eind aangekomen. Het staat 100% vast dat én Jasper Steringa niet de moordenaar is van Marianne Vaatstra én dat de werkelijke daders nog vrij rondlopen……. Lees, verbaas je en huiver……. Jasper Steringa 100% ONSCHULDIG Op 9 mei 2014 verscheen ‘Het Vaatstra Complot’ door Wim Dankbaar. De titel is wellicht wat verwarrend aangezien ze door de rechter een publicatieverbod opgelegd hebben gekregen om het dagboek van Maaike Vaatstra te publiceren of hier uit te citeren. Hier hebben Wim en Hans zich keurig aan gehouden. Hoofdstuk 4 geeft wel een beschrijving van het dagboek maar is geen letterlijke weergave van het dagboek wat u hier kunt downloaden (Deel 1 en Deel 2). Het boek telt 512 pagina’s en aangezien ik alles op internet gevolgd had was ik bang dat het slechts een compilatie zou zijn van reeds eerder verschenen artikelen op Recht is Krom, de website van Wim Dankbaar. Ook was ik bang dat het bij pure speculatie zou blijven of dat ze het slechts aannemelijk zouden maken dat Jasper het niet gedaan zou hebben. Echter niets is minder waar……….

Ali Hussein Hassan - Moordenaar Marianne Vaatstra

Klik voor groot

Dankbaar komt met snoeihard bewijs dat Ali Hussein Hassan de werkelijke moordenaar is van Marianne Vaatstra. Ze hebben onder meer 3 getuigen verklaringen van direct betrokkenen met daderkennis van de ware toedracht van de moord zwart op wit vastgelegd bij de notaris. In het 512 pagina’s tellende boek wordt helder uiteengezet hoe de moord is gepleegd en wat er op die fatale koninginnenacht van 1999 is gebeurd. Verder ga ik geen complete analyse geven van het boek, u kunt het immers zelf lezen maar neem van mij aan dat u van de ene verbazing in de andere zult vallen. Het boek beschrijft tot in detail wie ze hebben gesproken en hoe ze aan deze keiharde bewijzen zijn gekomen. Transparant en door iedereen te checken feiten…… Juist ja, iets wat onze dienders hadden moet doen. Het meest schokkende van het hele verhaal is uiteraard dat justitie en politie vanaf dag één de ware toedracht van de moord wisten en dat ze bewust (dus geen foutje of door onvoldoende kennis) de moord in eerste instantie niet wilden oplossen. Nadat de druk (Lang leve internet) zo hoog opliep hebben ze werkelijk alles, maar dan ook alles uit de kast gehaald om de werkelijke toedracht ook nog te verhullen of nee erger…… een compleet onschuldig burger er willens en wetens voor laten opdraaien. Onze eigen overheid maakt zich dus schuldig aan een verschrikkelijk en ongekend misdrijf ….. Dit betekent dat politie én justitie dus door en door corrupt is en dat u 15 jaar lang bent voorgelogen door politie en justitie die er zou moeten zijn om ons te beschermen in plaats van doorgedraaide asielzoekers die onze kinderen verkrachten en vermoorden.

Ook Peter R. de Vries kent de feiten alhoewel ik niet helemaal snap waarom hij meewerkt aan de cover-up. Dat hij zo fout is als een NSB’er in de tweede wereldoorlog vind ik wellicht nog het minst schokkende. Net zo min als al die andere ambtenaren die wegkeken en braaf orders opvolgden van hun meerdere terwijl ze wisten wie de moordenaar van Marianne Vaatstra was. Inderdaad ik bestempel jullie ook allemaal als NSB’ers. Wir haben es nicht gewußt….. my ass!! Nee het meest schokkend is dat aan de top van dit prachtige systeem Hitler-achtige figuren ons land besturen en werkelijke met alles wegkomen. Laat ook dit maar even op u inwerken…….. Ben benieuwd of dit de komende tijd uw favoriete verjaardagsonderwerp wordt of dat u er werkelijk klaar mee bent en zegt dit pikken we niet……….. ik heb mijn keuze al gemaakt…….

————————–

Maaike,

Jouw dagboek aantekeningen zijn niet voor niets geweest. Dankzij jouw, nu verboden, dagboek is de moord op jouw dochter opgelost! Ik ken je niet maar heb je via internet altijd gevolgd en je strijdvaardigheid en energie zijn voor mij nog steeds dagelijks een inspiratie om deze wereld een klein beetje beter te maken. Ik hoop dat je rust vindt en dat je het een plek kunt geven. Jij bent voor mij persoonlijk een symbool geworden dat niet de hele wereld door en door corrupt is en dat je nooit mag toegeven aan zoveel verraad!

Veel sterkte en wamte,

Vuur

—————————

‘Het Vaatstra Complot’ van Wim Dankbaar  met de schokkende, 100% Granietharde bewijzen kunt u hier zelf bestellen.

*****UPDATE (18/5/2014): Naar aanleiding van bovenstaand bericht en het boek vond ik het wel gepast om de advocaat van Jasper Steringa een tweet te sturen. Hij twitterde immers op 14 mei nog over een boek die ook o.a. over de Vaatstra zaak gaat, hij houdt dus van lezen. Dan zal hij vast blij zijn met het ‘Het verboden dagboek van Maaike Vaatstra’…… Hij antwoordde zowaar. Echter, ik weet niet goed hoe ik dit moet opvatten…… iemand een idee? tweet jan vlug Truth is immediate, radiant, herenow. It is not that truth has to be discovered — only YOU have to become aware. Truth is already here!

32 reacties

Opgeslagen onder Awareness, Marianne Vaatstra

32 Reacties op “100% Graniethard bewijs: Jasper Steringa is ONSCHULDIG (Update: Reactie advocaat Jasper)

 1. Koos van Woudenberg

  Dit is op Koos van Woudenberg gaat door! herblogd.

  Like

 2. Page

  Beste blog over het boek, dat belooft wat!

  Like

  • Op voorhand hadden de auteurs al aangegeven op verschillende websites en in verschillende interviews dat het explosief zou zijn. Ik dacht mij verbazen ze niet zo snel meer maar ze komen echt met een sluitend verhaal en knalharde bewijzen. Het is een klein wonder dat de MSM (of toch niet?) Hier niet boven op springt……
   Nu ik het zo opschrijf…….. nee het is geen wonder omdat de MSM allang geen vrije redactie meer heeft en ook weer van hogerhand worden aangestuurd.

   Neem nu één vandaag. De Teletubbies kopte nog groot….:
   EenVandaag kleunt mis in Vaatstra-zaak
   http://www.telegraaf.nl/binnenland/20411053/__EenVandaag_kleunt_mis_in_Vaatstra-zaak__.html

   Hoe gelijk hebben ze gekregen. Een normaal mens/redactie met vrije keuze van onderwerpen zou met het boek in de hand en de getuigenverklaringen een schitterend item hebben dat direct half Nederland aan de buis kluistert.

   Moord Vaatstra opgelost, Jasper onschuldig. Die NSB’er van een Peter R. de Vries zou er spontaan een harde van krijgen ware het niet dat hij zijn eigen record met de Joran uitzending dan kwijt is.

   Durf wel te stellen dat politie en justitie Nazi’s zijn en de media de NSB’ers. Maar dat zijn er wel heel veel bij elkaar…….

   Like

   • Page

    Vandaar (oa.) de Volksverlakkerskrant en het NSB Handelsblad 🙂 Inderdaad geen verbazing eigenlijk dat de journalisten-slaven in de main stream media het ware verhaal Vaatstsra doodzwijgen, immers het motto was vroeger al: de krant brengt de leugens in het land! Over die tv-dwangbuis maar niet te spreken. We zullen het moeten hebben van verzetsmedia het internet.

    Like

 3. Page,

  Romantische term ‘verzetsmedia’… Maar becareful what you wish for…. Geen enkele revolutie is ooit succesvol geweest. Ik heb er eerder al wat over geschreven:

  Doofpot, Machtsmisbruik…. Is er iets aan te doen?
  https://vuur01.wordpress.com/2013/11/22/doofpot-machtsmisbruik-is-er-wat-aan-te-doen/

  Like

 4. Diewer

  Hoezo weet u niet hoe u dit moet opvatten? Jasper Steringa is op 19 november 2012 gearresteerd. Hij is veroordeeld tot een gevangenisstraf van 18 jaar. Bij goed gedrag kan hij na twee/derde van die termijn uit de gevangenis komen (vergelijk Volkert van de Graaf die nu na 12 jaar uit de gevangenis is); dat zou dus zijn 19 november 2024. Dit is waar Jan V. op doelt.

  Like

  • Dat snap ik. Maar hij is advocaat van Jasper en ik stuur hem een bericht op zondagavond met een link naar bovenstaand bericht (Jasper is bewezen onschuldig) en beschrijving van het boek ‘Het verboden dagboek van Maaike Vaatstra’ van Wim en Hans.
   Feitelijk heeft hij gelijk maar met de achtergrond dat hij heeft geprobeerd BOL.com onderdruk te zetten om het boek niet te verkopen (huh wat Vuurtje, echt waar???…. echt waar: http://rechtiskrom.wordpress.com/2014/02/08/jasper-steringas-advocaat-jan-vlug-slaat-wild-om-zich-heen/ ) dan is het opmerkelijk dat hij op zijn vrije zondagavond dit kleine bloggertje eventjes moet inwrijven dat Jasper gewoon blijft zitten waar ie zit……… hoeveel bewijs er ook is. Als het aan zijn advocaat ligt gaat Jasper nergens meer heen, maar dat is geen verrassing voor de mensen die het een heel klein beetje gevolgd hebben….. (beginnend bij Nieuwsuur).

   Dus ik begrijp niet helemaal waarom hij reageert. Zelf vermoed ik dat het net als een klein kind een gevalletje van ‘Recht-in-je-bek-uitlachen’ is met een ‘Je-kan-me-toch-niets-maken’ mentaliteit.

   Ook hier valt wat voor te zeggen. Het controlerende systeem (Media) doet er ook niets mee en het volk interesseert het blijkbaar ook geen ene reet………

   Nu maar hopen dat Oranje de poule fase overleeft en dat we niet al teveel regen krijgen deze zomer.

   Like

 5. Her en der op internet en verschillende blogs begint iedereen er vrolijk op los te speculeren. Wat is het motief, wie zitten er werkelijk achter, welke belangen spelen er, is het een satanische moord geweest, Turkse connectie, Demmink etc etc…. ik heb Friso de afgelopen dagen nog niet zien langs komen maar dat lijkt een kwestie van tijd.

  Bij deze wil ik even benadrukken dat ‘Het verboden dagboek van Marianne Vaatstra’ van Dankbaar en Mauritz zich tot een minimum beperken over dit soort insinuaties/speculaties. 99% van het boek gaat over het 100% bewijs dat Jasper Steringa onschuldig is en dat Ali Hussein Hassan hoofdverantwoordelijk is voor de moord op Marianne Vaatstra. Dat wordt met dit boek 100% Graniethard bewezen.

  Alle andere mogelijke motieven is van latere orde. Laten we bij het begin beginnen en Jasper vrij krijgen en Ali opgesloten.

  Plus de verantwoordelijke ambtenaren vervolgen, ter verantwoording roepen die vanaf dag één weet hebben gehad van de werkelijke toedracht en bewust de cover-up hebben uitgevoerd…….. 15 jaar lang…… Denk hierbij aan:

  OvJ: Harm Brouwer, Henk Mous, M. Severein,
  Burgemeester: Piet Visser,
  Directeuren AZC: Nettie Groeneveld, Louis Uijl,
  Leider Recherche Bijstand Team: Jan Verkaik en Dick Adema en Vos.

  Ik vergeet er wellicht een paar en vul me gerust aan. Maar dit zijn de sleutelfiguren……

  Uit het boek blijkt glashard dat deze mensen vanaf dag 1 weet hebben gehad van de moord, de toedracht en de betrokkenen. Desondanks hebben ze het, om wat voor duistere reden dan ook, verborgen gehouden voor de samenleving en een onschuldige ervoor op laten draaien, Jasper Steringa. Dit is de hoofdzaak!

  Daarnaast zijn er natuurlijk de directe getuigen die door bovenstaande personen zijn bewerkt/ onder druk gezet om de waarheid te verhullen/verdraaien dit zijn de belangrijkste:

  Spencer Sletering, Stephanie van Reemst, Wietze Steenstra (wederom vul me gerust aan maar deze drie zijn cruciaal)

  Wat we niet weten weten we niet en alleen door grondig onafhankelijk (bestaat dat nog?) onderzoek zal er mogelijk meer duidelijkheid komen. Wellicht alleen door gewetensnood van één van bovenstaande personen krijgen we meer te weten.

  Like

  • Page

   OM-medewerker Peter R. de Vries….

   Like

   • Peter R. de Vries onze hedendaags Joseph Goebbels……..

    Treurig, is jarenlang een held voor me geweest (lees: Puttense Moordzaak).

    Peter R. de Vries een groter misbaksel naast reeds bovengenoemde personen is haast niet denkbaar…..

    Like

  • Beste Vuurtje heb je er ook wel eens bij stil gestaan dat deze Jasper en zo nog een paar anderen als erg goed betaalde scapegoats dienen om de zaak in de doofpot te krijgen en te houden …. recht heeft geschiedt en zand erover, iemand wordt geronseld die daar wel voor wil gaan zitten, om er later goed gefortuneerd uit te komen, vertrekt uit nederland en de werkelijke daders lachen in hun vuistje? het gaat om geld hier en niets anders dan, die lui die achter de moord op marianne zitten die komen zowat om in het geld …. en elke ambtenaar politieagent rechter ern advocaat heeft een eigen prijs, dat is mijn mening …

   Like

   • Cormaël, lijkt me zeer plausible. Zeker het punt dat alles om geld draait is geen speld tussen te krijgen. Alhoewel het feitelijk meer gaat over macht en geld is 1 van de belangrijkste middelen om macht te verkrijgen.
    Maar het basis probleem licht in het gedrag van de mens. De mens is nog zo onvolwassen en zo onbewust van zijn eigen verlangens en daardoor zijn eigen gedrag dat het zich laat leiden door dit soort primitieve onnatuurlijke illusies. Nogmaals zie hier:
    https://vuur01.wordpress.com/2013/11/22/doofpot-machtsmisbruik-is-er-wat-aan-te-doen/

    Dit probleem los ik niet met mijn blog op, het zal generaties duren willen we als mensheid hier overheen groeien. Tot die tijd vind ik het voor mezelf belangrijk om dit soort misstanden zichtbaar te maken. Dat begint bij de micro analyse die Maaike, Wim, Micha, Andre (wdrom excuus ik kan niet volledig zijn) hebben gedaan. Het wat is er gebeurd en door wie. Dat is nu zichtbaar.

    Dan komt het grote plaatje met de motieven en de grotere (onzichtbare) verbanden en het waarom.

    En met het internet kunnen we dit delen en onszelf afvragen willen we dit? Iedereen weldenkend mens zou zeggen, nee dat wil ik niet. Maar goed wil je iets anders dan moet je verantwoordelijkheid nemen en dan zul je dapper moeten zijn en bereid zijn om bepaalde verworvenheden te verliezen. En daar zit dan weer de crux. We leven als groep en we polderen er op los omdat dan het dan de verantwoordelijkheid van de groep is. Individuele verantwoordelijkheid gaat vaak niet verder dan je eigen huis. Ja maar waarvoor zou ik mijn nek uitsteken dan? …… dat moet je niet aan mij vragen maar aan jezelf. Doe je niets dan verandert er ook niets en mag je je ‘fingers crossed’ houden dat jij of je omgeving dit niet overkomt. En dit soort uitwassen zijn geen incidenten wen er maar aan:
    Dagblad van het noorden (23 mei 2014), Ritueel misbruik in Drenthe:
    http://www.dvhn.nl/nieuws/drenthe/article11251743.ece/%E2%80%98Ritueel-misbruik-in-Drenthe

    (ps waar ik zeg ‘Je’, bedoel ik algemeen en niet specifiek jou Cormaël, bedankt voor je bijdrage)

    Like

 6. Page

  Was ook voor mij ooit een held! Daarom des te smeriger dat ie stiekem een verkeerde pet heeft opgezet!

  Like

 7. Pingback: Spencer Sletering – Verpersoonlijking van de Vaatstra Leugen, maar wie is het? | Vuur

 8. Pingback: Het granieten bewijs in de Vaatstra-zaak

 9. Pingback: Dorpsgenoten Jasper Steringa krijgen omstreden boek | Vuur

 10. A.Silik

  Hoi !
  .
  Zo te lezen klopt het helemaal !!!
  .
  Maaaaaarrrrrrr ……..HOE kan het dat het dna materiaal dat gevonden is in / op het lichaam van Marianne , van Jasper is ?
  .
  Er zal toch niet iemand zijn die met zijn lichaamseigen materiaal ( dna / sperma ) rond heeft gelopen ( ? ) en het op / in het lichaam van Marianne heeft ” verstopt ” ?
  .
  Daar zou ik graag een antwoord op willen hebben .

  Like

  • De DNA-valkuil waar we allemaal in kunnen vallen
   Door André Vergeer

   Er is in de afgelopen jaren van alles aan gedaan door het OM en door de media om DNA-onderzoek te promoten en het DNA-profiel ongeveer heilig te verklaren. Maar nu komt de aap pas echt uit de mouw. Een valkuil die voor ieder van ons allang gegraven is…

   Begrijp me goed, het onderzoek naar DNA-sporen op de plaats van een delict zijn een welkome aanvulling op het forensisch onderzoek van de technische recherche zoals een daderprofiel, vingersporen en voetafdrukken. Zo heeft een verdachte mogelijk iets uit te leggen als hij de ‘donor’ blijkt van het (DNA-)spoor, zeker in het geval van vingersporen en voetafdrukken. Maar DNA kent geen datum, geen locatie – of tijdstip – van achterlaten, laat staan dat het in de rechtbank als bewijs van een bepaald delict kan worden gehanteerd. En meestal is ook niet meer te achterhalen uit welke lichaamscellen (sperma, speeksel, huidcellen of bloed) het DNA in het laboratorium is gegenereerd. DNA kan ook uit haren worden gegenereerd maar het zal altijd onzeker blijven waar die haar vandaan kwam en wannéér en dan nòg is de uitkomst onzeker. Zelfs een 100% match van het DNA-spoor met de verdachte zegt dus nog helemaal niks over het moment – of de locatie – van ontstaan van het spoor of van de herkomst daarvan (lichaamscellen) waar vinger- en voetsporen minstens kunnen worden gedateerd. Na het bezoek van de schoonmaakster zijn vingersporen veelal verdwenen en na een regenbui zullen voetsporen vervagen. DNA-sporen kunnen daarentegen al jaren aanwezig zijn op een bepaald object.
   Daar komt nog bij dat DNA-onderzoek nog steeds mensenwerk is waarbij de interpretatie van de resultaten ook zijn eigen foutmarges kent. Veelal moet worden gewerkt met zgn. partiële (onvolledige) profielen of mengprofielen waarbij meerdere personen zichtbaar zijn in het profiel. En dan moet er min of meer worden gegokt of het DNA-profiel wel bij de verdachte hoort. Het OM kan ons, of de rechtbank, sindsdien dus van alles wijsmaken omdat we inmiddels heilig zijn gaan geloven in de kracht van DNA-bewijs!

   Maar ook manipulatie van het DNA is mogelijk en zeker niet alleen in het laboratorium waar ik diverse voorbeelden van kan noemen. Denk daarbij bijv. aan de Puttense moordzaak, de Schiedammer Parkmoord en aan de Deventer moordzaak waar dit aantoonbaar is gebeurd bij het Nederlands Forensisch Instituut (NFI). Waar mensen bij het delict of bij het onderzoek betrokken zijn liggen blunders en fraude namelijk op de loer. Zo is er de mogelijkheid dat de èchte dader DNA-sporen van een onschuldige achterlaat op de PD en dat is zeker al eerder voorgekomen. Een plukje haren uit je doucheputje, van je muts of een achtergelaten handschoen of zelfs gebruikte condoom van jou kan al tot een mogelijke verdenking leiden waar vingersporen niet zouden liegen en veelal zelfs tot een datum en tijdstip van plaatsing kunnen leiden.

   Maar ook de recherche kan – bedoeld of onbedoeld – de sporen hebben gemanipuleerd. Een voorbeeld daarvan speelde o.a. in de Enschedese Vuurwerkramp met het sportbroekje van André de Vries die in eerste aanleg volkomen onschuldig werd veroordeeld op zijn DNA en met achterhouden van ontlastende informatie. Het is van daaruit dan ook nog maar één stapje verder om een verdachte vast te nagelen op onrechtmatig verkregen bewijs of het zoekmaken van ontlastende documenten, bewijzen en verklaringen. Er zijn ook tal van voorbeelden waarbij de recherche gesprekken in het strafdossier heeft opgenomen van verdachten met hun advocaat of ook hebben ‘toegestaan’ dat vervalste tapgesprekken aan het dossier werden toegevoegd. Kijk bijv. naar de zaak van Robert Hörchner en naar die van Hoessein Baybasin. En dan heb ik het nog niet gehad over ontoelaatbare verhoren (o.a. de Puttense moorzaak, Schiedammer Parkmoord, Ina Post en de Zes van Breda) die ook wel de Zaanse verhoormethode wordt genoemd om verdachten zodanig onder druk te zetten dat ze ten einde raad doorslaan, schuldig of niet.

   En dan heb ik het ook nog niet eens gehad over die zogenaamde deskundigen die aantoonbaar hebben gelogen tegenover de rechter (Deventer moordzaak, Lucia de Berk, Louis Hageman in de zaak Bolhaar en de Schiedammer Parkmoord). Allemaal voorbeelden dat fraude in het opsporingsonderzoek en leugens tegenover de rechter eerder structuur dan incidenteel is, ten koste van volkomen onschuldigen…

   Terug naar het DNA-“bewijs”. Justitie heeft de afgelopen jaren kosten noch moeite gespaard om het DNA-bewijs dus te promoten. Mèt en zonder aantoonbare manipulaties van de betrokken deskundigen en hun leugenachtige verklaringen tegenover de rechter. Deels als een waarschuwing aan toekomstige verdachten en deels als een ‘verkoopargument’ aan het grote publiek via de goedgelovige media om het oplossingspercentage van de misdaad op te schroeven. Hetgeen wonderwel niet is gelukt. Vandaar dat er nieuwe ‘resultaten’ moesten worden geboekt. Recente voorbeelden daarvan zijn de zaak Vaatstra, de ABC-moord (zie onder) en de moord op de beide Mientjes waarbij DNA-onderzoek werd ingezet om ras- en familieverbanden aan te tonen. Terwijl ook dàt een zeer discutabele benadering van familiaire verwantschap is! Maar het wordt nog veel erger:
   http://www.telegraaf.nl/feed/21192879/__Werkstraf_leidt_naar_verdachte_van_ABC-moord__.html

   “Werkstraf leidt naar verdachte van ABC-moord
   MEPPEL – De 22-jarige man uit Meppel die woensdag is aangehouden op verdenking van de geruchtmakende ABC-moord in 2009 in de Drentse plaats, is tegen de lamp gelopen nadat hij vorig jaar in zijn woonplaats ruzie had gemaakt met twee politieagenten en die had mishandeld.

   Dat kwam hem in september op een werkstraf van 100 uur te staan. Ook moest hij DNA afstaan. Dat bleek te matchen met het DNA dat op het lichaam van het slachtoffer werd gevonden, de 88-jarige Janny de Kruys-Deen”.

   Werden voorheen tijdens verhoren reeds koffiebekertjes en zakdoekjes (onrechtmatig!) achtergehouden voor DNA-onderzoek, nu gaat het OM zelfs een stapje verder. De officier van justitie gaat tegenwoordig op eigen houtje DNA-afname vorderen bij iedere verdachte die bij wijze van spreken tegen de Kerk heeft gepist. Want, hoewel de Wet nadrukkelijk voorschrijft dat DNA-afname pas verplicht mag worden bij de verdenking van – of de onherroepelijke veroordeling – wegens zeden- en geweldsmisdrijven waar een minimale gevangenisstraf van 4 jaar op staat, nu kan ieder individu dus worden opgenomen in de DNA-databank zolang zijn advocaat “zit te slapen…”. En dan druk ik me nog heel vriendelijk uit tegenover die advocaten:
   http://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/recidive/dna-onderzoek-bij-veroordeelden

   “DNA-afname Iedereen die veroordeeld is voor een misdrijf waar een gevangenisstraf van 4 jaar of meer op staat, moet verplicht DNA afstaan. Het DNA wordt afgenomen door met een wattenstaafje langs het wangslijmvlies te gaan. Uit het wangslijm haalt het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) een DNA-profiel. Deze slaat het NFI op in de DNA-databank. Tegen de afname van DNA kan geen bezwaar worden gemaakt. Tegen het opslaan van het DNA-profiel kan wel bezwaar gemaakt worden via de rechter”.

   In bovenstaande zaak van de ABC-moord kan dus ongeveer het volgende zijn gebeurd:
   Nadat de verdachte had geweigerd om aan een ‘vrijwillig’, grootschalig DNA-onderzoek mee te doen werd hij vanaf dat moment extra in de gaten gehouden. In het onderzoek werd ook al geen verdachte aangetroffen en dus werd de focus vooral verlegd naar de weigeraars. Maar hoe kom je nu aan zijn DNA als hij niet mee wil werken? Juist.., je stuurt gewoon twee dienders op hem af die een beetje ruzie met hem maken en die rekenen hem in omdat hij ‘tegengas’ biedt. Een verbaaltje is dan zo geschreven. Vervolgens ‘vindt’ de OvJ dit allemaal zo ernstig dat deze verdachte zijn wangslijm moet afstaan, BINGO. Is dit vergezocht? Nee hoor, het is waarschijnlijk aan de orde van de dag omdat iedereen in de strafrechtketen wel graag wil scoren en dan al gauw een oogje toe zal knijpen. Deze verdachte werd, achteraf, veroordeeld tot 100 uur werkstraf en dat is vèr beneden de standaard van 4 jaar gevangenis wegens gewelds- en zedendelicten om verplichte DNA-afname te kunnen rechtvaardigen.

   En is dit een simpel incident? Nee hoor, dit overkwam ook de verdachte Henk F. in de zaak Andrea Luten nadat Richard Kelly op het allerlaatste nippertje de dans al was ontsprongen: http://www.crimesite.nl/nieuws/advocaten/24077-verdachte-moord-andrea-luten-is-nu-advocaat.html
   En, Henk F. werd uiteindelijk wel aangehouden op basis van een huiselijke ruzie en ook hij moest zijn wangslijm ‘verplicht’ afstaan, zie onderstaande artikel:
   http://www.crimesite.nl/nieuws/rechtszaak/20258-verdachte-noord-andrea-luten-staat-terecht.html
   “Henk F. uit Hoogeveen kwam door een toeval in beeld. In april 2010 moest hij DNA-materiaal afstaan omdat hij veroordeeld was voor een mishandeling in huiselijke kring. Dat DNA-materiaal kwam overeen met een haar die na de moord op het lichaam van Andrea Luten was gevonden”.

   De moraal van mijn verhaal is dat DNA-onderzoek nog letterlijk in de kinderschoenen staat en dat daar door iedere ‘deskundige’ op grove wijze inbreuk op wordt gepleegd. Nee sterker, dat er soms zelfs strafbaar misbruik van wordt gemaakt. In de hele keten van recherche, via het OM en de rechter, en bovenal, met medewerking van zombie-advocaten die het wel worst zal zijn dat hun cliënt wordt opgehangen aan onrechtmatig verkregen bewijs.

   Zo staat de bewijskracht van DNA onder zeer grote druk omdat het zelfs niet eens een wetenschap kan worden genoemd maar eerder een soort tombola. Jouw DNA komt voor op ongeveer elke persoon die je vandaag meer dan enkele minuten hebt gesproken en je haren (speeksel en/of roos) zitten vermoedelijk al wekenlang op de kleding van een toevallige voorbijganger.
   Tel daarbij op dat recherche en justitie niet zullen schromen om je wangslijm onrechtmatig te verkrijgen en ook niet om die resultaten anders te interpreteren dan in werkelijkheid is gebeurd en je komt zomaar voor een veroordeling te staan omdat je gisteren de buurvrouw mogelijk hebt gekust vanwege een Nieuwjaarswens.

   Daarnaast wordt er volop geblunderd door Justitie en door het NFI en dat is nog maar een understatement te noemen omdat tal van bovenstaande zaken aantoonbaar fraude hebben opgeleverd. En tel daar ook nog eens bij op dat ‘simpele zielen’ heilig zijn gaan geloven aan de bewijskracht van DNA waardoor zij vooral eerder zullen bekennen dan zij ooit hadden gedaan….

   Uiteraard kom ik hier nog op terug als ik de zaak Vaatstra nog eens ga behandelen. Maar nu kan ik jullie alvast melden dat alle onderdelen die hierboven zijn behandeld weer helemaal terugkomen in de zaak tegen Jasper Steringa: geblunder, fraude, aperte leugens, ‘heilig DNA’, onrechtmatige en onterechte bekentenis, een zombie-advocaat met een geheime agenda, achtergehouden informatie en grootschalige manipulatie van het grote publiek. Tot aan de ‘bewerking’ van de hoofdverdachte en die van zijn familie en van de familie Vaatstra aan toe.

   Het is mij inmiddels duidelijk geworden dat beide families – achteraf – in de kont van de koe staan te kijken op basis van de leugens van Peter R. de Vries (het OM) en dat heel schrijvend Nederland niet over het intellect (of de durf) beschikt om hier eerlijk over te berichten…

   Bron: Boublog http://www.boublog.nl/2013/01/10/bauke-vaatstra-en-de-prijs-voor-dna-propaganda/

   Like

 11. de haas

  He Vuur, wat is je reactie op het terugtreden van Dankbaar in de zaak Vaatstra??

  Like

 12. fves

  *******Toevoeging VUUR op reactie fves: De comment van Fves heb ik geplaatst zodat u zelf kunt oordelen wat uw overheid (want deze komt van de webcare redacteur van uw overheid) met uw belasting centen doet, zie mijn antwoord hieronder ***********

  Doodziek word je ervan , het zijn GEEN asielzoekers.Ik heb het dagboek gelezen en het is een aaneenschakeling van racisme en vooroordelen.
  Vooral vooroordelen, het begint bij de Arts (dokter) dit is geen Nederlandse moord. Wat een stelling van niets….. dus een Nederlander doet zo iets niet? Er zo word het langzaam de verkeerde kant opgetrokken.
  Het blijkt achteraf dat die rare Geke zich vergist heeft ,dus………………en die labiele vrouw uit Amersfoort heeft zich ook al vergist (van Zessen).
  En de vrouw van de badmeester heeft zich ook vergist. Kortom het zijn allemaal uit de lucht gegrepen of verzonnen verhalen om de asielzoekers in diskrediet te brengen.Het zou ook wel uitermate dom zijn van deze asielzoekers om dit te doen , nou nee zo dom zijn ze ook weer niet. En uiteindelijk blijkt het om een blanke Nederlandse boer te gaan , maar dat willen onze racisten en fantasten niet geloven en komen met graniethard bewijs , wat kant nog wal raakt en dat door kleine kinderen verzonnen zou kunnen zijn. Continue het zelfde blijven herhalen ongelooflijk wat kortzichtig.Het is maar goed dat we niet meer in de middeleeuwen leven , want dan waren er totaal onschuldige mensen opgepakt , door opruiend gedrag van een paar sensatie zoekers.even een paar leuke zinnen uit het boek ΅voorbijgangers hebben asielzoekers in de greppel zien zitten met hun handen voor hun gezicht΅ ha ha ha als ze hun handen voor hun gezicht hebben, hoe kan je dan zien dat het asielzoekers zijn? knap hoor in het pikkedonker , misschien waren het Spencer en zijn vriend wel?
  Er kwam een vrouw naar me toe toen ik het monumentje aan het schoonmaken was , en zij zei “ik moet je iets vertellen waar ik al een tijdje mee rond loop.Mijn dochter heeft Marianne in de nacht op een bankje zien zitten met asielzoekers bij het bos.Mijn dochter fietste daar langs , toen ik even naar het monumentje keek en toen weer opkeek was de vrouw opeens verdwenen ( ze kwam bij de chinees vandaan) Dit verhaal slaat echt alles en is onzin van de bovenste plank. Dus haar dochter fietst midden in de nacht door het bos alleen !!!!!! En die vrouw kwam uit de twilight zone , opeens was ze weg!!!!!!!! ja ja je moet wel heeeeel labiel zijn als je dit gelooft. En zo is het met alle verhalen , het is niet logisch maar uiterst dubieus. WAKE UP

  Like

  • Deze reactie komt van IVENT, ministerie van defensie.

   IP: 217.169.229.156, 217.169.229.156
   E-mailadres: f.r.vels@tele2.nl

   ———-
   Abuse contact info: abuse@mindef.nl

   inetnum: 217.169.224.0 – 217.169.231.255
   netname: Defence
   descr: Ivent, Ministry of Defence
   country: NL
   admin-c: IRb8-RIPE
   tech-c: IRb8-RIPE
   status: ASSIGNED PA
   mnt-by: AS15466-MNT
   mnt-lower: AS15466-MNT
   mnt-routes: AS15466-MNT
   created: 2010-09-28T08:26:51Z
   last-modified: 2011-01-11T10:01:33Z
   source: RIPE # Filtered

   role: Ivent RIPE beheer
   address: Ivent
   address: Coldenhovelaan 1
   address: 3155 RC Maasland
   abuse-mailbox: abuse@mindef.nl
   admin-c: RGW1-RIPE
   admin-c: MJB107-RIPE
   tech-c: NN1068-RIPE
   tech-c: MvdW39-RIPE
   nic-hdl: IRb8-RIPE
   mnt-by: AS15466-MNT
   created: 2011-01-11T09:49:41Z
   last-modified: 2014-05-20T10:34:50Z
   source: RIPE # Filtered
   ——-

   Truth is immediate, radiant, herenow. It is not that truth has to be discovered — only YOU have to become aware. Truth is already here!

   Like

 13. Pingback: 100% Graniethard bewijs: Jasper Steringa is ONSCHULDIG (Update: Reactie advocaat Jasper) | Free Citizen

 14. Pingback: 100% Graniethard bewijs: Jasper Steringa is ONSCHULDIG (Update: Reactie advocaat Jasper) | Free Citizen

 15. J. Hofmans

  Onzin artikel.
  Jasper heeft het gewoon gedaan. Alsof een dna match bullshit is en zomaar eventjes door een niet onafhankelijke instantie wordt onderzocht… my ass. En alsof iemand zomaar bekent en niet terug vecht om zijn onschuld te bewijzen… my ass. Jij wil gewoon niet geloven dat een blanke persoon ook in staat is om te moorden. Makkelijk he? De asielzoeker heeft het gedaan, punt. Een dagboek is maar een manier om je gevoelens te uiten. En met mensen spreken die een vooringenomen houding hebben al helemaal. Wie is er nou een NSB’er?

  Like

  • Dank voor uw oneindige wijsheid en welkom!

   “Alsof een dna match bullshit is en zomaar eventjes door een niet onafhankelijke instantie wordt onderzocht… my ass.”

   Lees dit artikel nog eens.

   “En alsof iemand zomaar bekent en niet terug vecht om zijn onschuld te bewijzen… my ass.”

   Lees dit artikel voor mijn visie hierop:
   De bekentenis

   Truth is immediate, radiant, herenow. It is not that truth has to be discovered — only YOU have to become aware. Truth is already here!

   Like

Uw oneindige wijsheid kunt u hier kwijt:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.