Deel 2 Dagboek Maaike Terpstra – Moeder Marianne Vaatstra

Maaike Terpstra:

“Ik weet nog niet wat ik ooit met dit schrijven doe, maar van mij mogen de mensen wel weten, wat hier met Justitie aan de hand is. Want zolang mensen niet wakker gemaakt worden, zullen velen nog in ons recht geloven en gaat er niks veranderen. Zij hebben de macht en zullen deze misbruiken.”

Deze post houd ik extra kort zodat u alle tijd heeft om het tweede deel van Het Verboden dagboek van Maaike Terpstra te lezen. Mocht u het gelezen hebben, samen met deel 1, dan weet u dat Maaike dit gepubliceerd wilt hebben. Ook nu nog, ik weet het zeker.

Maaike Terpstra:

“Als dit schrijven een boek zou moeten worden, zou ik de titel wel weten: “De moord die niet mocht worden opgelost”…….”

Dan hier Deel 2 van het dagboek van Maaike Terpstra zodat de waarheid nooit veloren gaat……… Deel 1 vindt u hier

Truth is immediate, radiant, herenow. It is not that truth has to be discovered — only YOU have to become aware. Truth is already here!

Advertenties

13 reacties

Opgeslagen onder Awareness, Marianne Vaatstra

13 Reacties op “Deel 2 Dagboek Maaike Terpstra – Moeder Marianne Vaatstra

 1. Pingback: Dagboek deel 2 Vaatstra. Hoe een familie en een land bedrogen worden door Openbaar Ministerie en politie. | donquijotte

 2. boudineke

  Beste Vuur,

  Deel 2 van het dagboek is nog navranter dan deel 1. Het is triest, diep triest, zoals de familie Vaatstra door het OM is bedrogen. Alleen Maaike Terpstra had steeds door dat ze werd voorgelogen. Tegen deze scherpzinnige vrouw kan men beter niet liegen, vooral niet over haar dochter Marianne en de manier waarop zij werd verkracht en vermoord.
  Uit dat deel blijkt ook duidelijk dat mevrouw Terpstra wel wilde dat dit dagboek werd gelezen (zie blz. 6 onderaan). Uit de reactie van Klaske die op de site van Dankbaar staat, blijkt dat ze ook moeite heeft gedaan om haar “schrijfsels” aan het OM en Justitie te geven en om het te laten uitgeven. Maar ze kreeg steeds NUL op het rekest, zelfs haar kinderen willen het niet lezen.

  Over 14 dagen komt het boek van Dankbaar en Hans Mauritz uit, dan doet het dagboek niet meer ter zake. Uit het dagboek blijkt slechts dat het OM alles uit de kast heeft getrokken om de ouders te misleiden en hoe pijnlijk dit hun rouwproces doorkruiste. Het is echt intens gemeen! Maar de ware gang van zaken bleef ook aan Maaike onduidelijk. Micha Kat, Wim Dankbaar en André Vergeer gingen achter de sporen aan die in het dagboek staan. Ik denk daarom dat het boek van Dankbaar onthullender zal zijn dan dit dagboek.

  Verder nog een juridisch adviesje: als je een aanmaning krijgt om het dagboek binnen zoveel dagen te verwijderen, doe dat dan, eventueel op het laatste moment. Anders volgt er een kort geding en ik ben bang dat alle “onafhankelijke rechters” van hogerhand de opdracht hebben om iedereen de nek om te draaien die in de Vaatstra-zaak met de waarheid op de proppen komt. Als je het pas verwijdert na een veroordeling tot een dwangsom van tig-duizend per dag, ben je toch 6.000 euri verschuldigd aan advocatenkosten voor Yehudi. Voor Justitie is Vaatstra al bijna 15 jaar een doofpot, voor Maaike is het een beerput, maar voor Yehudi is het tegenwoordig een melkkoe. Laat je dus niet uitmelken. 😉

  Like

 3. Dank voor het advies Bou!
  Maar ik laat graag mijn advocaat in New York het woord doen. Verder ben ik het niet helemaal met je eens dat als het verboden dagboek van Maaike Terpstra (Wim Dankbaar en Hans Mauritz) uitkomt dat het dagboek dan niet meer nodig zou zijn. Dit dagboek zal altijd van waarde zijn zodat wellicht volgende generaties het beter kunnen doen.

  Like

  • boudineke

   Aha, je hebt een advocaat! Goed zo!

   “Verder ben ik het niet helemaal met je eens dat als het verboden dagboek van Maaike Terpstra (Wim Dankbaar en Hans Mauritz) uitkomt dat het dagboek dan niet meer nodig zou zijn.”

   Dat is ook wel zo, Vuur, maar dat weet ik pas als ik dat boek heb gelezen. Het verschijnt binnenkort! Nog even geduld…

   Like

 4. Spijker op de kop Vuur!!! Helemaal mee eens.

  Like

 5. Jasper

  Top Vuur! Keep up the good work.
  Voor gerechtigheid te verkijgen is het waard te strijden,
  de kracht vann de waarheid is altijd groter dan die van leugens.
  Oprechtheid wordt door haar intentie en sturing bijgestaan door de wetten
  van het Universum.
  Mvg. Jasper.

  Like

 6. Pingback: Myra praat met Mauritz over de smaadzaak tegen Dankbaar

 7. Pingback: Frides Lameris praat over de zaak Vaatstra

 8. Pingback: 100% Graniethard bewijs: Jasper Steringa is ONSCHULDIG | Vuur

 9. Pingback: Spencer Sletering – Het gezicht achter de Vaatstra Leugen | Vuur

 10. Ben het helemaal met Jasper eens.. Mem Vaatstra ien protte sterkte

  Like

 11. Dit is op Deze Dagen herblogden reageerde:
  Ongelofelijk!

  Like

Uw oneindige wijsheid kunt u hier kwijt:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s