Kort Geding Publicatie Dagboek Maaike Terpstra (Moeder Marianne Vaatstra)

Vandaag diende het kort geding om publicatie tegen te houden van ‘Het Verboden Dagboek van Maaike Vaatstra’. Voor de niet ingewijde onder u, niet schrikken, de gedaagde in het kort geding was niet uw geliefde Vuur. Immers we hebben altijd geleerd dat wie met Vuur speelt op de blaren moet zitten. Maar toch is dit vreemd want Vuur heeft het dagboek van Maaike Terpstra (Terpstra sinds scheiding Bauke, red.) al sinds 3 november 2013 online staan op  Vuur Blog, zie hier: Dagboek Moeder Marianne Vaatstra. Blijkbaar heeft Maaike er moeite mee dat haar ‘dagboek’ gepubliceerd gaat worden… of ehh… al gepubliceerd is… of eeeh……dat Wim Dankbaar haar lastig valt?………
Ik snap niet helemaal wat er gebeurt dus ik  ga proberen om de logica te achterhalen. Denkt u even mee?

Nu schijnt het zo te zijn dat Maaike Terpstra vindt dat Wim Dankbaar haar dagboek niet mag gebruiken voor publicatie. Niet in zijn geheel noch gedeeltes ervan. Even los van alles details over het al dan niet rechtmatig in zijn bezit hebben van haar dagboek. Even los van het vermeende stalken van Wim en het zogenaamd kapot maken van haar leven. Even los van dat alles.

Haar dagboek is in het bezit van heel veel mensen. En sinds begin november is het dagboek op heel veel plekken op internet te lezen. Waarom dan een kort geding aanspannen tegen iemand die voornemens is haar dagboek te publiceren en NIET direct een kort geding aanspannen tegen die nieuws sites die het reeds WEL hebben gepubliceerd?

Weet u het? Ik niet……

Ik wacht het antwoord rustig af, tot die tijd kunt u het ‘Verboden Dagboek van Maaike Terpstra’ gewoon hier lezen.

Voor achtergronden over het kort geding van Maaike Terpstra versus Wim Dankbaar hier het verslag van Martin Vrijland. U kunt natuurlijk ook gewoon Wim Dankbaar in de gaten houden, doet tegenwoordig iedereen…. 😉 , Recht is Krom.

PS Wanneer de rechter besluit Maaike Terpstra in het gelijk te stellen zal hij daarmee feitelijk Maaike de mond snoeren. Hiermee dus onrecht doen aan haar jarenlange dappere strijd voor de waarheid én gerechtigheid voor Marianne …….
Begrijpt u het nog?

Truth is immediate, radiant, herenow. It is not that truth has to be discovered — only YOU have to become aware. Truth is already here.

Advertenties

1 reactie

Opgeslagen onder Awareness, Marianne Vaatstra

Een Reactie op “Kort Geding Publicatie Dagboek Maaike Terpstra (Moeder Marianne Vaatstra)

  1. Pingback: Het verboden dagboek en de Vaatstra-zaak

Uw oneindige wijsheid kunt u hier kwijt:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s