Joris Demmink is een PEDOFIEL !

Mag ik dat zeggen? Ja, dat mag ik zeggen!

Aangezien er zeer goede en informatieve websites op het internet zijn die de misselijkmakende pedofiele crimineel Joris Demmink onder de aandacht houden ga ik geen uitvoerige analyse maken. Het is slechts mijn burgerplicht om u van dit ongelofelijke schandaal op de hoogte te brengen:

Joris Demmink was van 2002 tot 2012 Secretaris-Generaal Ministerie van Veiligheid en Justitie, de allerhoogste baas, en rapporteerde direct aan de Minister van Veiligheid en justitie. Dit waren achtereenvolgens: Piet Hein Donner (2002-2007), Ernst Hirsch Balin (2007-2010) en Ivo Opstelten (2010-heden). En wij, het volk, hebben geaccepteerd dat Joris Demmink, een pedofiel, aan het hoofd stond van ons Ministerie van Veiligheid en Justitie. Politie en AIVD zijn hier onderdeel van en rapporteerden dus aan Joris Demmink.
NOS 8 uur journaal over joris D. 5-11-2003 (min. 2.11)

Er is de afgelopen 20 jaar zo ontzettend veel informatie over naar buiten gekomen dat het werkelijk ongelofelijk is dat er niets aan gedaan wordt. Even zo opmerkelijk is dat er in onze onafhankelijke media ook maar minimaal aandacht aan wordt besteed. Maar ondanks dat de aloude vertrouwde reguliere media als NOS Journaal, RTL Nieuws, Telegraaf, AD etc. al meer dan 20 jaar stil staan heeft het internet niet stil gezeten.

Het nu volgende filmpje geeft een zeer goed beeld van wat er over deze smerige pedofiele crimineel, Joris Demmink, naar buiten is gebracht. Ik weet het, het is niet iets waar je voor je plezier naar kijkt, ik heb ook erg lang getwijfeld of ik überhaupt iets over Joris Demmink zou posten. Maar toen ik vanochtend voor de spiegel stond en mezelf eens heel diep in de ogen keek wist ik het. Het is mijn plicht om mee te helpen dit soort zieke gasten in de spotlight te zetten en u ook de kans te geven om deze smerige bende te zien, zodat u nooit meer kunt zeggen: “Wir haben es nicht gewußt”!

Er is wel degelijke Rook, en jawel beste ministers, er is ook zeker VUUR!

Bovenstaande video is de opname van de hoorzitting van de U.S. Helsinki Commissie, geleid door Republikeins Congreslid Chris Smith, over de pedofiele Secretaris-Generaal ministerie van Veiligheid én Justitie (Nederland), Joris Demmink (4 oktbober 2012).

“The sex trafficking and the abuse of children is one of the most despicable, violent crimes on the face of the earth….”

“Mr. Demmink has also been accused by a witness that will present today of sexually abusing and raping the witness when the witness was being trafficked in a brothel in Amsterdam at the age of 15,” Smith said. “The investigation into these accusations was suddenly and inexplicably halted, and law enforcement officials involved were allegedly sworn to secrecy.”

En,oh ja, op 24 oktober 2012 werd deze pedofiele Joris Demmink benoemd in de Nederlandse Helsinki commissie.

Ho, stop Vuurtje, wacht ff………….
Wacht………………
Waaaaat??? Echt waaaaar???
………..
Echt waar: Leden Nederlandse Helsinki Commissie

Geloof mij niet, word zelf bewust anders verandert er NOOIT iets….
Fact checking kunt u hier doen:

Nederland:
Bakker Schut Stichting
De Demmink Doofpot
De Roestige Spijker
Klokkenluideronline
BOUblog
Het Haagse Complot

Internationaal:
Investigate Demmink
The Rebecca Project for Human Rights

Truth is immediate, radiant, herenow. It is not that truth has to be discovered — only YOU have to become aware. Truth is already here.

14 reacties

Opgeslagen onder Awareness, Joris Demmink, Maatschappij

14 Reacties op “Joris Demmink is een PEDOFIEL !

 1. Dit is op donquijotte herblogden reageerde:
  Aandacht is wat nodig blijft in de zaak Demmink. Daarom ook deze maar gereblogged. De bezem moet eindelijk eens door de eerste en tweede kamer der pedofielen, ons gekroonde pedofielen huis en alle andere groeperingen van hooggeplaatste pedofiele anaalridders.

  Like

 2. Dank Donquijotte! Ben ook benieuwd of er meer mensen zijn die hier iets van vinden. En of nog meer mensen dit gaan delen. En ben ook benieuwd naar mensen die dit niet willen delen want wat is hun motivatie?

  Like

  • Vuur,

   Goed artikel. Iets wat nogal over het hoofd wordt gezien is dat het niet eens in hoofdzaak gaat om de vraag of Demmink een pedofiel is. De hamvraag is eigenlijk: Hoe kan het dat een justitiebaas een pedofiel kan/mag zijn van de rest van bestuurlijk Nederland, terwijl de burger zelf er moord en brand over schreeuwt?

   Hoe kan het dat niemand met verantwoordelijkheid iets onderneemt wanneer bewezen wordt dat Demmink liegt in zijn verdediging dat hij na 1986 niet in Turkije is geweest?

   Hoe kan het dat de misdrijven en status van deze man beschermd worden tot op het hoogste niveau met inmiddels bewezen leugens? Leugens zoals: hij is niet in Turkije geweest, alles is diepgaand onderzocht, de aangiftes zijn onbetrouwbaar, etcetera. Hoe kan het dat vrijwel iedereen in politiek Den Haag bang is om dit onderwerp te bespreken, laat staan aan de kaak te stellen.

   Dit duidt op een veel verdere corrumpering van de rechtstaat. Het gaat dus niet alleen om de vraag of één baas een pedofiel is, maar waarom hij kennelijk een machtsbolwerk om zich heen verzameld heeft dat hem beschermt. De pedofilie van Demmink is het topje van de ijsberg. De mensen die hem beschermen zijn kennelijk bang dat er nog veel meer aan het licht komt als de misdrijven van Demmink voor de rechter worden gebracht. Dit moet koste wat kost voorkomen worden. Het is duidelijk dat het niet alleen Joris gaat.

   Bovendien is het zo, dat doordat Demmink chantabel is en zijn pedofilie nooit bewezen mag worden, hij vanuit zijn machtspositie nog ernstiger misdrijven pleegt die het Nederlandse recht zelf verkrachten. De levenslange veroordeling van Baybasin met vervalste tapverslagen – op chantage van de Turken – waar dus veel meer ambtenaren dan Demmink aan meegeholpen hebben, is hier slechts één van de zichtbare voorbeelden van. Maar er is veel meer.

   Vuur, neem aub even contact met mij op via dank@xs4all.nl.

   Groet,
   Wim

   Like

 3. Wat het meest opvallende is van dit artikel is:

  Dat er honderden, duizenden mensen dit lezen en bijna niemand het verspreidt. Geen reacties, geen shares, niets, nada…. ik zie het aan de statistieken, verwijzers etc….. iedereen just goes on with his own business….

  En het meest absurde is dat als ik als pedofiel zou worden uitgemaakt, ik daar zeker een zaak van zou maken……niets……

  Dus: JORIS DEMMINK IS EEN PEDOFIEL!

  Like

 4. @vuur01! Ik kreeg deze link van je site doorgestuurd, kende je site nog niet… Het verhaal omtrent JD denk ik aardig van op de hoogte te zijn, hoewel er volgens mij nog een enorme beerput ligt die zijn weerga niet kent. De meeste mensen zullen waarschijnlijk niet reageren uit angst, maar ook omdat er in de mainstream media totaal geen open en eerlijke aandacht aan wordt besteed (aan niets op dit gebied). Het is te gek dat Baybasin vastzit, te gek wat Robert Hörchner is overkomen, te gek wat Sietze Planting meemaakt… Langzamerhand krijgen we steeds meer inzicht hoe groot dit immens criminele pedofiele en satanische bolnetwerk wel niet is…
  Ik heb jouw artikel op fb verspreid, evenals andere JD (e.d.) artikelen die ik tegenkom. Hopelijk komen er steeds meer websites waarop dergelijke info staat, want de mainstream media laat het flink afweten. Zal ook wel weer van alles en nog wat achter zitten. Niettemin, als je deze info/kennis hebt, en er niets mee doet als journalist, ben je volgens mij net zo schuldig.

  @wdankbaar; Jij stelt de juiste (zeer goede) vragen! Bijna niemand vraagt zich vandaag de dag nog iets af, men slikt verhalen en that’s it. Er is door alle druk, stress, het moeten voldoen aan van weet ik al wat niet meer, geen ruimte meer voor nog meer problemen! Ze hebben ons heel slim (en al lang geleden gepland) en subtiel op eilandjes gezet, ons afgesneden van elkaar, want wie voelt er zich nu nog verbonden met z’n medemens?

  Maar we moeten eraf, het moet opgehelderd worden, alles moet in het LICHT!

  Like

  • Dank Lidy,

   En eigenlijk geldt het voor iedereen, niet alleen voor journalisten. Iedereen die deze kennis heeft en wegkijkt is medeverantwoordelijk. De meest gehoorde reactie die ik krijg: ‘Ja ik weet heus wel dat het in de top corrupt is, maar ik kan er toch niets aan veranderen’.

   Tja zo verandert er nooit iets. We moeten maar eens beginnen onszelf af te vragen wat kan ìk eigenlijk doen? En dat is meer dan je denkt……..

   Like

   • Lidy

    Ik kom hier de naam Lidy tegen. Aangezien ik altijd op het boublog en bij steven brown onder die naam heb gereageerd kan het zijn dat lezers denken dat ik bovenstaande reactie heb geschreven. Dat is niet het geval. Mijn vraag aan Lidy hierboven is om iets toe te voegen aan haar naam zodat duidelijk wordt wie wie is. Alvast bedankt.

    Like

 5. piet keirs

  Je kan ng veel dieper met de ‘ the cancer foundation’ en waar het niet alleen over demmink gaat maar waar het wel allemaal met demmink of justitie te maken lijkt te hebben. Goed zoeken ‘ succes’

  Like

 6. 27-09-2013 http://www.demminkdoofpot.nl
  Nieuw onderzoek naar Turks ‘smoking gun’ document

  Het Openbaar Ministerie heeft een nieuw onderzoek ingesteld naar het vermeende kindermisbruik door voormalig justitietopman Joris Demmink. Aanleiding voor het onderzoek is een brief van het Turkse OM waarin staat dat Demmink in 1996 Turkije is ‘ingereisd’. Dat melden het AD en onder meer ook NRC en De Telegraaf. De brief haalde begin juli al de Turkse kranten en is in feite een ‘smoking gun’ in de van justitiewege al jarenlang getraineerde affaire-Demmink. Crimesite heeft een Nederlandse vertaling van het document gepubliceerd en daaruit blijkt dat, zoals de Turkse kranten Gerçek Gündem, Ikinci Cumhuriyet en Taraf in juli al onthulden, Demmink op 20 juli 1996 Turkije is ingereisd. Demmink zelf en zijn advocaat houden al jaren bij hoog en laag vol dat Demmink na 1987 nooit meer in Turkije zou zijn geweest.

  De vertaling van het document geeft aan dat de autoriteiten in Turkije hebben vastgesteld dat Demmink wel degelijk in Turkije was en zich daar schuldig heeft gemaakt aan “Ambtsmisbruik, gekwalificeerd misbruik van een minderjarige”:

  “Hoezeer er met betrekking tot de beweringen van de klager ook is aangevangen met een strafrechtelijk onderzoek, is uit de in- en uitreisgegevens uit het onderzoeksdossier gebleken dat de verdachte Joris op 20/07/1996 Turkije is ingereisd, dat volgens de verklaringen van de getuige en klager de pleegdatum juli 1996 is,
  Dat tijdens de pleegdatum de Turkse Strafwet nummer 765 van kracht was en het gestelde viel onder artikel 417/1van de Turkse Strafwet nummer 765, dat volgens artikel 102/3 van de Turkse Strafwet nummer 765 een verjaringstermijn gold van 10 jaren en dat zodoende het delict in juli 2006 is verjaard.”

  De conclusie van het document is dat er wegens verjaring van het vergrijp geen strafvervolging meer mogelijk is, maar het doet niets af aan het feit dat er dus jarenlang van hoog tot laag, met inbegrip van minister Opstelten, is gelogen over Demmink’s Turkije-reizen. De advocaat van Demmink, Harro Knijff, herhaalt in het AD onverstoorbaar dat zijn cliënt in de jaren negentig niet in Turkije is geweest. De Telegraaf bericht dat het ministerie van Veiligheid en Justitie een verificatieverzoek aan Turkije heeft gestuurd en citeert de woordvoerder van minister Opstelten: “De Turkse autoriteiten hebben het bestaan van het document bevestigd”. Uit een bericht op Crimesite blijkt dat het nóg krommer is: “Minister Ivo Opstelten van Justitie bevestigt tegenover Crimesite en KRO Brandpunt het bestaan van een document waaruit zou blijken dat voormalig secretaris-generaal Joris Demmink – anders dan door hemzelf beweerd – in 1996 in Turkije was. Maar, de minister onderschrijft niet de conclusie dat het document bewijst dat Demmink inderdaad wél in Turkije is geweest.

  We zijn dus benieuwd hoe grondig het onderzoek naar dit ‘smoking gun’-document zal worden aangepakt, als de minister nu al paraat staat om het voor de zoveelste keer voor Demmink op te nemen.

  Like

 7. Pingback: BOINNK!!! | DUS TOCH……..nieuw licht op de zaak Marinanne Vaatstra

 8. Pingback: Doofpot, Machtsmisbruik…. Is er wat aan te doen? | Vuur

 9. Pingback: Hoe werkt de Reguliere Media? | Vuur

 10. Pingback: Joris Demmink is een PEDOFIEL! Deel II | Vuur

 11. massahysterie

  Pedofilie wordt door onze beschaving beschouwd als zeer afwijkende sexuele geaardheid. Het feit dat Joris Demmink praktiserend pedofiel was en de hoogste baas werd van Justitie, duidt op een stinkende beerput die zijn weerga niet kent.

  Like

Uw oneindige wijsheid kunt u hier kwijt:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.